środa, 19 sierpnia 2015

Brzoskwiniowy crumble

W okresie letnim chętniej sięgam po desery, niż po ciężkie ciasta. Najbardziej lubię te z owocami. Dzisiaj pyszny brzoskwiniowy crumble, do którego doskonale nadają się dojrzałe brzoskwinie, te które często zalegają nam w kuchni i nie wiadomo co z nimi zrobić. Wystarczy pokroić je na kawałki, posypać kruszonką i zapiec na złoto w piekarniku. Nic prostszego, a jaka radość:)





3 komentarze:

  1. Bardzo lubię crumble pod różnymi postaciami i często je robię i latem, ze świeżych owoców i zimą z mrożonek :)
    Twoje wygląda pysznie :) Cudne słoiczki :))

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, mniam. To coś dla mnie!
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pychota!Skąd te śliczne słoiczki?

    OdpowiedzUsuń